?

Om man känner sig otroligt dissad, struntad i, meningslös..

Har man då rätt att bli arg?
Har man då rätt att känna sig obekväm i vissa sällskap?
Har man då rätt att ta ut sin ilska på dom sätt man själv finner lämpliga?

Har man då rätt att bara vilja vara sig själv och skrika ut all jävla skit man känner?

Jag har mått förjävla dåligt en längre tid nu, det har bara varit aldeles för mycket, det har funnits ett få antal personer som jag alltid kunnat räkna med, sen har det alltid funnits en enda som jävlar aldrig svikit när resten bara vänt sitt obrydda huvud åt ett bekvämare håll.

Tobias Nilsson - Du och jag mot allt brorsan.

Besvikelse..

Jaha, när man tror att man kan lita på folk som mest så går dom bara och skiter en rakt i ansiktet.. Fyfan vilket jävla skit alltså..
Aja, bara att ta nya tag och lära av misstagen man tydligen gör när man litar på någon.
Antar att det lite är mitt fel också som hade förhoppningar på att det skulle gå, så har väll mig själv att skylla lika mycket, känner bara för att gå och dö.
SUCK

Dagen spenderas med Robin som kommit upp ifrån Götet iaf, han crashar här i lägenheten nu när mami är borta så, det är fett med najs!

Nu ska jag återgå till sociala gänget som sitter i köket och käkar korv!

Over and Out / Elke

Staden gud glömde..

Ja, det stämmer faktiskt, jag ska iväg till Boden.. :/ Men det råkar vara så att min gudmor fyllt/fyller 50, oc det vankas mat, så vafan?
Fö övrigt så händer det inte så mycket spännande saker, spontan-söp litegranna i onsdags med massa treligt folk, fett med najs alltså det var bara det typ!!
Ikväll hoppas jag på att få komma hem ifrån boden nån gång också, men får la se hur det blir, har en mor som är lite av väldigt långsam... Extremt i vissa fall.
Imorgon så verkar det vankas brännbollslir också, ska dra åt skruvarna i knät och sopa mattan med alla jävlar, eller.. Sopa gräsmattan kanske, för man spelar ju ändå som på gräs, right? eller va?

Min käre mor ska iväg på kurs i september, lagomt tills att jag fyller 20, men hon har sagt att hon kanske bjuder mig på en resa till köpenhamn så jag kan träffa henne där då, vilket låter lockande, då kanske jag kan svänga förbi min älskade skånis på vägen också :D Var som några år sen vi sågs, och vi som inte skulle låta det gå mer än ett år emellan gångerna längre! BAH!!

Nu pallar jag inte skriva nått mer, det kändes tråkigt detta alltså!

Jobbar i grottan ikv/natt, så ser väll er i eran dimma!

Over and Out / Elke

Arlanda express

Sitter här nu, vaken när jag bör sova förstås... Ska upp 8 imorn, gå till min far, hämta arbetskläder och förhoppningsvis en cykel och bege mig till jobbet, står i grillfan 10-15 imorn, kommer säkert med all garanti i hela värdlen att vara snuskvarmt och råmycket folk, bara för att!
Fett less på att mitt rum är övervarmt också, jag kan verkligen inte sova i värme, det ska gärna vara riktigt svalt, inte så att det är kallt, men ordentligt svalt iaf, you know?
Kvällen har spenderats på en gård med ett skönt gäng, lite kopprök och en kvantum-tur, helt underbart roligt att bara få mongo-av;a-sig lite alltså, som iaf jag typ alltid gör när jag umgås med någon människa numera men, ändå!!
Jobbar nu imorgon, samt torsdag och fredag, dom senare två dagarna jobbar jag 11-20, KUEL, på fredag så blir det dessutom raka vägen ifrån Donken till Cleo då jag jobbar ?-03.30 typ.. Kommer vara måttligt oändligt död på lördag alltså!
Men, det är cashmoney baby, ain't gonna say no to that shiet!

Ska iaf försöka sova lite nu, funderar starkt på att lägga en jävla massa is under lakanet samt i påslakanet och örngotten och se om det kanske svalkar ner mig lite, men vi får la se hur det blir med det!!

Btw så är taggen oääääändligt hög inför nästa vecka då förhoppningsvis Mr. Robin Hennix kommer och gör staden osäker, är dessutom ledig hela den veckan, så då jävlar blir det minst en 5-dagars, eller? VAH?! Yea, that's right bijatzhc you heard me?
Illa att prata med sig själv, kommer säkert att föra långa samtal med varje burgare jag gör imorgon och få många glada kunder!

Over and Out / Elke

Kondition tack?

Dagen till ära så tog jag på mig basketshortsen och skorna och gick hela långa vägen ifrån min far till multiarenan på örnäset, här skulle det spelas boll!! Var tanken i alla fall..
När jag kommer till planen, blöt i svett redan då ( det ska tilläggas att det är sjukt äckelvarmt ute ) så upptäcker jag till min stora besvikelse att min teddy-grek inte dykt upp ännu, sadface!
Så jag tar och klunkar en halv liter vatten och väntar, efter inte lång tid så kommer han iaf cyklandes, underbart!! vi sätter igång en omgång 21, som snart urartar eftersom att vi inser att vi inte är så jävla bra längre, inte alls typ..
Dessutom så reagerar min mage inte så bra på aktiv-rörelse efter att just ha tagit emot en jävla massa vatten, vilket resulterar i lite kramp-aktigt-spelande.
Efter många långskott åt helvete, kassa moves och mycket skratt så tycker vi att vi förtjänar en coop-raid.
Sagt och gjort, coop it is, jag inhandlar två baguetter, sebbe ett gäng makrillar :/
Dock så lyckas dinosarien till kassörska slå in mina baguetter på tanten som står före migs kvitto, så det blir ett jävla tjorv, tillslut så betalar jag helt enkelt tanten för baguetterna.
Klappat och klart? Näfyfan!
Då upptäcker pucko-tanten till kassörska att tanten som jag betalat inte betalat för någonting, eftersom att hennes kort tydligen inte fungerade, så hon kommer fram till MIG och säger att jag måste betala för mackorna ändå, eftersom att tantens kort inte funkat...
På ett mirakulöst sätt så lyckas jag hålla mig ifrån att köra ner den första baguetten i kärringens hals, och den andra på något annat gudaglömt ställe och får fram att jag har ju redan betalat tanten för mina mackor, så det är väll ändå  hon som ska ge mina pengar till kassan? "ja, jo, det stämmer väll.."
NO SHIT SHERLOCK!?
Nu har jag iaf fått äta mina mackor, är mätt och glad och redo för nya äventyr!!

Over and Out / Elke

Jimmys sås

Gårdagen bestod kort och gott av extremt många skratt!!
Mitt gladaste minne var nog följande scenario.

Pirrepung lägger av en s.k. "våtfjärt" och säger
Pirre - "Aaah, fyfan.."
Jimmy - "Var det såsen eller?"
*Några börjar skratta redan här*
Pirre - "Ahfan, din jävla sås alltså, fan va bra den var!"
*Fler personer börjar skratta*
Elke - "Bara jag som tänker helt fel när Pirre i princip säger att han just pruttade ut Jimmys "sås" ur röven?"
*Asg*
Pirre, osäkert om han förstått vad alla garvar åt - "Jaaa, men jag fick ju i mig en jävla massa sås alltså, det var en jävla sats du fått till Jimmy, fin var den då!"

*Alla dör av skratt*

Viktor stod även för helgens minneslucka, men nu orkar jag inte skriva nått mer här, ska springa genom skogen och hälsa på tobbx en svängom!

Over and Out / Elke

Börthdäjj!

För idag är en jävligt udda dag!!
För det är en naken ryss som fyller år idag!!
Och det är en dansande neger som OCKSÅ fyller år idag!!
What are the odds!?
Hur som helst så fyller iaf Pelle(dansande) och Maxim(nakna) år idag, båda gossarna samtidigt, så sött!
Så ni kan ju kanske själva räkna ut det att.. Ja, det kommer minst sagt att gå oändligt vilt till sen i förrgår! Typ.
På tapeten hänger iaf en bild på mig, också kvällens plan, vilket blir att grilla hos hulken, undrar vad hon grillar.. Typ en ko.. Eller inte alls, det kanske är för onyttigt för mukklerna?
Anyway, grill där iaf, stek där iaf, öl där iaf, sprit där iaf, vin där iaf, mig där iaf!
Börjar redan ha liiitelite ågren inför morgondagens morgon, förhoppningsvis så är den förjävlig åt fan!
Då har man ju lyckats, right?
Förövrigt så fick min mor syn på min tattoo igår när vi letade utemöbler på Jysk, hon grät en skvätt, sa att det var ett väldigt hemskt motiv, och började genast på sin kampanj för att få mig att inte skaffa någon mer på minst ett år!! Glhf mama, it's gettin' there anyway!! :D:D

Nåväl, nu är det dags för att städa litegranna, fan va najs! EH?!

Catch you on the flipside!

Over and Out / Elke

Okej.

Kan ta och ge er gårdagen lite mer i detalj, det hela startade med en trip till kvantum, där vi kom på att nog vore det la fan chillebill att sätta sig på uteserveringen på kaffelino och halsa nån öl, nån drink och nåra shots nog?
Jafan, klart det vore, Tobbx hade ju till råga på allt en sjua hemma att förfesta upp, och öl, och vin.
Sagt och gjort, det vart att köpa lite RB och bege sig till skurholmen.
Uppkorkat och roligt sällskap där ett tag, men förstås så kom gamen Pirrepung med Hulken och Blondie i sällskap, så fort han kände lukten av alkohol, men det var najs ändå!
Efter ett tags intagning av alkohol så kände vi oss dock redo för att ta oss an nattens mystiska dunderfaror!
Och hör och häpna, det var ju faktiskt folk på Kafelino, helt sjukt!:O
Fixade dit två stycken vackra damer också, så hela kvällen var som gjord!
Vi rockade på där somfan iaf, jag och Pirrepung var upp på några bord, lite smått och gott helt enkelt!
Sen vart det hemgång, efter en liten incident á la Elke&Pirrepung på max, men det nämner vi inte mer här.
Ringer Tobbx när jag kommer hem, för fan att jag är säker på att det är någon i huset, kommer inte på nu varför, kan ha varit upplåst eller skor på fel plats i hallen..
Så medans jag springer runt med en soft-air-gun och skriker i varje rum i huset, med Tobbx i telefonen, så kommer vi fram till att vafan, vi är ju inte direkt trötta, så vi fixade efterfest för två @ Tobbx, så jag sprang genom skogen i linne och kände mig allmänt råtuff, för att landa hos Tobbx i någon timme.
Påväg därifrån dock, så lyckades jag slå skallen i nån jävla träplanka som dom har spikat upp åt helvetes fel -.- TVÅ GÅNGER..
När jag kommer hem så lyckas jag även med konsten att fånga ytterdörren som jag frustrerat ryckt upp med pannan, fett med aj.
Har inga synliga bulor atm, förhoppningsvis så höll min betongpanna för trycket!

Det var alltså gårdagens bravader i kort, men mer detaljerad form än jag lyckades bidra med till er igår iaf!

Over and Out / Elke

aj

Nu är det dags för mig att skriva ett sånt dr poppiz fyllelägg, så here i go!

Kvälen börjades med toobxx och vodska, fyfan.
Kvällen fortsatte med pierre och vdka och öl, fufan.
Kvällen slutade med tobbx och vin, far åt fan.
Lyckats tro att det var inbrott, så sprang och skrekt i hela huset, ffyafna.
Smällte skallen i en träpinne hos tobbx, fyufan.
Nu däckar jag, fyfan.

All alone

Jahapp, nu sitter jag här i lillstugan som jag ska sköta om tills på söndag då familjen kommer hem, känns rätt så najs, men har en stark magkänsla av att det inte kommer att kännas lika bra när jag spanar in vad det finns för krubb lämnat åt mig, brukar vara typ en halv broccoli och lite sylt :l.. Menmen, man ska inte klaga, rätt så skönt att kunna dundra på musik bäst man vill, när man vill, hur man vill, var man vill!
Jag menar, det kan väll egentligen inte finnas någon, i min ålder iaf, mina 50+ läsare kanske inte håller med nu, men det skiter jag i, ni dör inom en närmare framtid än oss så ni har ingen talan här, hur som helst, alltså, inget bättre än att slå på råhög mjusikk det första man gör när man vaknar, för att sen spatsera omkring i underkläder ett tag, dricka en jävla massa mer glas juice än vad man egentligen bör, duscha aslänge, utan någon som tjatar eller klagar!
Fett med ram namnam, enligt mig iaf!
Dagen till ära ska spenderas med Tobbx, dock så läste jag på en sådan hemsida att han satt och tittade på serier kring fyra imorse, så kanske får vänta några timmar tills jag får tag på gossen, suck.. -.-

Meeeen, tills dess så skulle jag ju kunna gå ut och kratta, dammsuga huset, städa mitt rum, packa in lite kläder i garderoben osv..
Eller bara lägga mig i badkaret under en varm duschstråle.

Nåväl, nu ska jag iaf lämna den här stolen ett tag, dags för brunch!

Over and Out / Elke

Dödstrött som en hest utan havre =(

Fyfan.. Igår hade jag mitt sista av fem pass, nu är det ledigt tills på fredag då jag bara jobbar fyra timmar, SKÖNT!!
Helgen har annars bestått av mycket slöhäng, fick sluta lite tidigare i lördags-natt, så drog iväg och träffade Piemma som var och rockade på Aurora, najsbajs!!

Idag får jag se om jag orkar röra mig någonstans, vore iofs skönt att åka och hämta min exlåda hos Bebben och slänga mig i sängen resten av dagen/kvällen...

Fyfan vad jag är trött, duschen skriker mitt namn, kommer kanske på nått vettigt att dela med mig av i den!

Over and Out / Elke

Fucking fail och döless..

Happ, dagen i ära så hade jag gjort upp med min far om att få låna hans bil för att ta mig ifrån jobbet klockan tre-halv fyra inatt, känner inte för att gå ifrån tuna när jag inte hunnit bli helt frisk ännu.. Men det skulle ju gå bara bra, trodde jag iaf..
Nu kom han just hem och sa att han har C;s pappas bil, och att han har våran, så jag kan inte alls låna någon jävla bil jävel ikväll, det blir alltså att gå till och från donken inatt, det kommer säkert att vara jävligt varmt och skönt..
Sen att det ikväll är mitt första pass utan övervakare minskar inte riktigt min stress-ilska, jag har nämligen stängnings-passet, jag blir ensam arbetande på tre grillar dom sista tre timmarna typ, det kommer säääääkert att gå, åt helvete..
Nåja, kan ju alltid dränka mig i fritösen om det verkar gå allt för väl åt fan...
Nu ska jag dra på mig jackan och GÅ till viktor, kanske kan ha tur och får skjuts med honom till jobbet iaf... jävla helvetes skit bajs, vafan kan jag inte få ta bilen när det är bestämt att jag ska ha den, fan va less jag är..

Skit ner er och dö / Elke

Fucking fail och döless..

Happ, dagen i ära så hade jag gjort upp med min far om att få låna hans bil för att ta mig ifrån jobbet klockan tre-halv fyra inatt, känner inte för att gå ifrån tuna när jag inte hunnit bli helt frisk ännu.. Men det skulle ju gå bara bra, trodde jag iaf..
Nu kom han just hem och sa att han har C;s pappas bil, och att han har våran, så jag kan inte alls låna någon jävla bil jävel ikväll, det blir alltså att gå till och från donken inatt, det kommer säkert att vara jävligt varmt och skönt..
Sen att det ikväll är mitt första pass utan övervakare minskar inte riktigt min stress-ilska, jag har nämligen stängnings-passet, jag blir ensam arbetande på tre grillar dom sista tre timmarna typ, det kommer säääääkert att gå, åt helvete..
Nåja, kan ju alltid dränka mig i fritösen om det verkar gå allt för väl åt fan...
Nu ska jag dra på mig jackan och GÅ till viktor, kanske kan ha tur och får skjuts med honom till jobbet iaf... jävla helvetes skit bajs, vafan kan jag inte få ta bilen när det är bestämt att jag ska ha den, fan va less jag är..

Skit ner er och dö / Elke

Some pain

Happ, då har jag fått det konstaterat av en rådgivnings-sköterska via telefon.. Jag har hostat av minst ett jävla revben, KUL LIV..
Kände att jag var tvungen att finna någon sorts tröst, så jag brände ut en skön skiva och åkte till coop extra och köpte Avatar i super-kvalla och ligger nu i soffan och tycker synd om mig själv samtidigt som jag också vill vara en såndär blå jävel, livet är gode orättvist!

I eftermiddag/kväll så väntar iaf jobb, får la se hur det kommer att gå nu med revbenet, men det blir hursomhelst bara att bita ihop somfan och stå i, har bara tre timmars pass nu idag och imorgon, sen har jag lite mindre härliga pass till helgen, men det ska nog gå!

Nåväl, nu ska jag återgå till blue-boi-filmen!

Over and Out / Elke

PICKUP POWER

Jävlar i mig, fick rulla runt i Thomas pickis i helgen, måste säga att jag kände mig gode oändligt mäktig alltså!!
I fredags var det först begravning som stod på schemat dock, det var sjukt fint, jag vet att du var nöjd med den Heggo, inget tvivel om det!
Efter den så bar det av till blackis för, inte minnesstund, utan minnesFEST i Heggos namn, han bjöd oss på smörgåstårta och öl, man tackar!
Därefter, åååh, därefter, så fick jag nyckeln till pickupen, NOMNOM!!!
Har sen dess varit ute och jagat vattenpölar och pudlar(!?) så mycket jag bara kunnat, sjukt mäktig känsla måste jag säga!

Kan dock inte snöa in mig allt för mycket på pickupen, men den är jävligt najs, måste jag säga igen, och igen, och igen, och igen, och igen, och igen..
Igår så övergav jag bilen i några timmar för att bege mig in på Olivers med Tobbe, Johanna och Julia, har aldrig blivit så underhållen på krogen alltså!! Att se alla dinosarierna släppa loss så brutalt, det var inte nådigt alltså!!
Dock så började man ju fundera lite, liksom.. Vafan, kommer jag se ut SÅDÄR när jag blir gammal!??
Oh sweeet sadness, give me my razorblade!!!
HELL NO I'LL STAY AWESOME FOREVER!!!!

Hursomhelst, nu ska jag städa lite mer innan mammsen kommer hem, kommer säkert nått till inlägg om jag kommer på nått vettigt att dela med mig om!

Over and Out / Elke

RSS 2.0