Lill-lördag

Idag är det imorn Pirrepung kommer hem! Har paxat honom finfint så att en viss Emma inte ska komma och tro att hon får vara med sin man, eh nae? Utan han är somsagt paxad, så om någon vill hitta på någonting med mig och Pirrepung så är det bara att ni hör av er!

Idag är det även lill-lördag, vilket för vissa, många och dom flesta i min ålder innebär alkohol, för mig skulle idag ha inneburit min första basketträning sen jag fick en armbåge i pannan och förvandlades till scarface, men... Det var som så att El Greco skulle ha dragit med mig, men han har legat och sovit sen klockan någonting, och jag fick fasen inte liv i honom, kände att det vore lite väl taskigt att gå in och skjuta honom när han sover så sött också, så den där träningen får nog bli uppskjuten. Någon vecka. Någon månad. Något år. Typ.

Sitter nu istället och chillar och väntar på att T-Rex och JenJen ska komma på besök och se film, typ. Lite senare kommer även min favvo thai/afrikanska pippi Bird förbi, vi ska raida statoil klockan 00 när vi fått våran lön, fett men naiiiiiz!

Over and Out / Elke

Life goes on

Livet i läggan rullar på, här kommer en liten update till mina trogna tre läsare också!

Vi har en ny sambo, T-rex har tyvärr lämnat oss, i utbyte har vi fått en Sebbozaurus på 150kg mys, tråkigt att förlora min trogna natt-kumpan, men rätt najs att få en liten konstnär!

Förra helgen så hade vi inflyttningsfest nummer 2 här också, det var mycket folk, mycket alkohol och mycket skratt, sprättade en flaska rysk-skumpa, var lite orolig, eftersom att senast jag drack champange så hamnade jag i badkaret där pirrepung duschade av mig samtidigt som han fotade och fnittrade glatt... Men det gick bra! Vi hade tillochmed en lucia-kandidat på besök då, fett med häftigt!! Lyckades dock inte få i henne en droppe alkohol, så vettefasen om hon övertygade mig att rösta på henne alltså..

Varit på HP ikväll, fett najs, dobby dör så ni vet det, sirius brud-kusin kastar en fukking knife i hjärtat på honom, om han har sånt, han är ju ändå alv...

På torsdag kommer Pirrepung hem <3 Sitter redan idag (söndag) och taggar inför det äventyr som väntar, fett med naiz jah!

Tills vidare får ni nöja er med detta inlägg mina trogna anhängare, ska komma på nått mer kult att skriva!

Over and Out / Elke

RSS 2.0