Tråk träk trök

Livet rullar vidare, sitter uppe hela nätterna, ser oftast film när jag väl orkar röra mig hela vägen till där jag senast lagt ifrån mig kontrollen.. Tvättar även ibland, eller funderar på vilken sorts superhjälte som det vore lämpligast att bli när jag blir stor.
Tänker även mycket på Sigge, som är min och min moders gamla hund.
Han är av några av mina vänner kallad "lan-hunden", för varje gång som vi satt och lanade i min källare hos mamma, så var det någon som åt köttbullar, denna hunden gjorde inte många saker i onödan, och han hatade att gå i trappor, ska även tilläggas.
Men jävlar i mig, så fort någon öppnade en påse köttbullar, i källaren, med två-tre dörrar igendragna till övervåningen så hörde man hur det dunsade lite i trappan och alltid inom jävlart en minut max, så var Sigge där och tiggde köttbullar, tro fan att han fick många också, så sjukt bortskämd han var under våra lantider.
Han var även en otroligt morgontrött hund, om man ville gå ut med honom innan klockan elva på morgonen, så fick man många knorr och morr, och om man väl fick med honom ut, så hade han en otrolig taktik för att slippa gå....
Spelade ingen roll vilket väder eller vilken årtid det var.
Sigge la sig ner på marken.
Tills man gav upp och gick hem med honom.

sen så var vi tyvärr tvugna att lämna ifrån oss Sigge, han fick ett nytt hem hos en snäll gammal pensionär, där trivs han nog finfint.
En otroligt chockerande sak är dock, inte långt efter att vi lämnat bort honom, så var jag påväg till skolan, kring halv nio på morgonen, då ser jag Sigge och pensio-tantens son, ute och joggar!
Jag höll på att dö av förvåning...

Lite tråkigt inlägg jag vet, men skrev bara för att vara vaken lite längre.
Skolan går pissdåligt för övrigt, det är svårt och en miljard saker att läsa, får se hur länge jag pallar med detta.

Over and Out / Elke

RSS 2.0