En liten tripp till ica

Dåligt updaterande, blablabla.. Tänker inte be om ursäkt till mina fem läsare för detta, har inte haft tankarna på rätt ställe för att orka sätta mig ner och skriva lite rader här.. Men nu känns det faktiskt som att det kanske är dags för det.

Går somsagt skola numera, rättsvetenskapliga linjen på ltu, en treårig utbildning som man egentligen inte blir annat än just utbildad av. Men det är faktiskt rätt kul, eller ja, jag är absolut inte någon som säger rakt ut att skola eller någonting liknande skulle vara roligt, men det är.. Rätt intressant, på något skruvat, paragrafiskt sätt.

Livet i lägenheten går bra även det, rätt sjukt ändå att vi inte har haft någon större sammandrabbning mellan dom fyra gigantiska egon som faktiskt delar på den! Just nu spenderas dagarna, för alla invånare i sb-cribbet, framför skärmen, ungefär.. Jag menar, vi ses ju faktiskt om två eller flera skulle vara hungriga samtidigt, så. Det är ju bra!

Piercade även tungan för snart två veckor sedan, vilket även har varit ett stort nöje, inte för att dom tycker det är kul för mig att ha lite mer metall i kroppen än vad jag redan har, utan för att jag inte kunnat äta så.. "Normalt".

Nog om det, fyller 20 friska nu på fredag, ska självklart firas med tjo och tjimm, eller hur man ska säga. Är dock inte alls taggad inför fredagen, inte ett dugg... Ni förstår, det är som så, fredag 24:e sept, är en löningsfredag, på löningsfredag så är det väldigt många som brukar tänka "men varför inte gå ut och äta någonting som dött för länge sedan?" Folk käkar alltså på donken väldigt ofta när det är löning.
Jag jobbar på donken.
Jag jobbar på fredag.
Jag jobbar 16-20 på fredag.
Alltså jobbar jag mitt i den satans middags-rusningen som kommer att vara, på min födelsedag.
Kul liv.

Idag har hela familjen varit och handlat på Ica Maxi, det var väldigt kul och familjigt.
Först skämtade vi loss lite om hur T-rex skulle tappa bort sig och att dom skulle ropa ut i högtalarsystemet att han stod och grät vid kassa 5.
Sedan fnissades det lite bakom Vinkys rygg, förlåt gubben, men du såg så otroligt oändligt förvirrad ut så det var fan inte sant!

Även lite glada nyheter har nått mina öron, fick ett samtal ifrån en väldigt otroligt omtyckt vän, som trots att hon brutit nacken och lårbenet och annat mys, nu hoppar omkring på kryckor och med nack-krage, krya på dig och bli bättre säger jag bara!

Nu har jag inte så mycket mer att dela med mig om, ska hugga in på min 120g bacon-burgare som jag har snickrat ihop här, kanske lukta lite i någons nacke, sen somna in till californication!

Over and Out / Elke

Angele mi, semper in corde meo es.

Una angelus – Kom till min sida när jag hade det väldigt jobbigt, var med mig när jag sa farväl till en nära vän. Nu har jag sagt farväl till den, men bara för att den har bestämt sig för att sprida sin glädje mer söderut.

 

Una angelus – Har förgyllt min vardag bara genom att alltid finnas där och ge mig misslyckade kakor, alltid kunnat prata med mig när jag har velat det, och alltid varit uppriktig mot mig när det har behövts.

 

Una angelus – Har fått mig att förstå att varje glatt ögonblick blir minst lika glatt om man dessutom fångar det på bästa sätt, därför alltid fotandes för att kunna påminna mig om hur roligt jag faktiskt alltid har när jag får äran att umgås med den.

 

Una angelus – Är alltid lika glad och possitiv till att göra allt ifrån att gå ut på krogen, som att sitta en hel nattt nästan, under infravarmen med varsin mobil och prata om allt och ingenting medans man väntar på tvätten.

 

Una angelus – Har hjälpt mig att bygga upp min egna självkänsla under nio hela månader, och har inte slutat med det ännu. Lät mig finnas där när jag egentligen inte var att räkna med, accepterar alltid att jag är som jag är, och därför alltid en värdig arvtagare.

 

Una angelus – Trots ständiga ret, mobbningar, missar som jag skulle kunna bli hur irriterad som helst över.. Så är det alltid ett leende som kommer till mina läppar när jag tänker efter på all tid tillsammans, allt ifrån att lämna röda handmärken på låren, från att få det att snurra otroligt mycket i rondeller.

 

Una angleus – Kanske den mest komplicerade jag känner, någonsin, kanske är detta en anledning till att jag alltid vill veta mer, alltid försöker förstå, alltid vill vara i närheten. Kanske just för den styrkan som du besitter, kanske för att trots alla motgångar alltid håller sig på ett bra humör, kanske för att trots att det gått lång, lång tid, oftast, om inte alltid, vill hitta på något, från att gå på bio för att få äta dom goda chipsen, till att dricka öl och spela kort på en torsdag. Förstår alltid, och vill alltid att jag ska förstå, hur långa och konstiga diskutioner det än blir av saken.


Una angelus - Har alltid varit en stor ära, att ha en syster. Den systern jag aldrig fick, dig tänker jag behålla för evigt.

 

Angele mi, semper in corde meo es. – Min ängel, du finns för alltid i mitt hjärta.

Allt ni gjort för mig kommer jag aldrig att glömma och jag är er evigt tacksam.

Over and Out / Elke

Goodbyeee

Nu gick våran egna lilla vinky ut genom dörren för att åka iväg till grekland och samla pokémons med herr hennix!
Sitter här i köket, funderar på lagar och sånt och känner mig inte alls avis, vad är väll en resass till grekland menar jag... *suck*

Här hemma händer det annars inte alls mycket, har skaffat mig en ny dator och dragits in i den fina dygnsrytmen som innebär att vara vaken till kring fyra på morgonen och sen sova till kanske halv två två på eftermiddagen, sjukt skönt!

Har även haft min första föreläsning, kändes som att min arm ifrån armbågen och ner skullegå utav av all jävla skrivkramp ifrån anteckningarna jag gjorde.. Var aldrig riktigt den killen som verkligen ansträngde mig på lektionerna i skolan, i alla fall inte på gymnasiet, så nu tror jag att jag har antecknat mer på en föreläsning än vad jag nästan gjorde på hela gymnasiet, snacka om att det var en chock, både för hjärnan so mvar tvungen att komma på hur man skriver för hand igen samt för musklerna i handen som inte riktigt hängde med i början..

I helgen fyller en glad prick år, så blir väll att fetfira henne somfan på lördag misstänker jag, annars har jag som inget alls planerat typ..

Har även mest troligt slutat jobba på donken, skulle kolla mitt schema så att inga föreläsningar och arbetspass krockade, men då när jag kollade för september, så hade jag INGA PASS INBOKADE!! Hjulade tre varv runt t-vallen av ren lycka! (ja, jag kan hjula, som ett äkta proffs)

Idag verkar det bli en väldigt väldigt lugn dag, får se om jag blir ivägdragen av någon, eller om det bara blir att slöa i lägenheten hela dagen!

Over and Out / Elke


RSS 2.0