Är nog lite för tankspridd / lat för detta..

Länge sedan sist kan man ju som säga!
Har faktiskt hänt en del sen jag senast plurade ner några rader här, vet väl egentligen inte vad jag har att säga just nu, var snarare en liten nån som påminnde mig om att det där med blogg finns, så what the heck, let's do it!

Jobbar kvar på mackedonkinen, flippar bättre än någonsin! Börjar bli lite smygtråkigt där dock, behöver hända någonting, typ nya anställda osv, så det är ju tur att sommarvickarna börjar rulla in lite nu! Så får man någon ny att stå och skrika på och plåga i köket!

Jag är numera även officiellt plugg-lös, det där med att sitta och läsa lagboken om nätterna var helt enkelt inte riktigt min grej, kan man säga, ganska lugnt säga.. Så skiter i det nu, kanske blir att försöka hitta mig något till jobb eller så för att dryga ut dagskassan lite!

I läggan bor just nu jag, Danjel, MilliPär och inte Viktor, eftersom att Viktor är ett as och passar på att åka till fucking jävla spanien i typ fyra veckor just nu när vädret suger som hårigast-häst-p**g.
Vi har det jävligt bra, skitkul och har faktiskt inte haft ett endaste riktigt "bråk" ännu!
Rätt så imponerande tycker jag allt!
Trodde att det bara skulle ta typ 3 månader innan första slagsmålet kom, men nu har vi fan bott här i.... Nio månader, och inte en endaste näve har flugit!
Fett najs.

Har varit rätt mycket festande, rätt väldigt länge nu.. Har inte haft en hel "vit helg" sen i.. November, eller nått sånt tror jag, börjar känna mig riktigt less på allt... Speciellt eftersom att allt är samma sak vareviga jävla helg, det är alltid någon som hookar, någon som bråkar och någon som lipar..
Vill bort härifrån, inte länge, bara en helg eller nått sånt, bara för att få variation, men då måste man ha pengar och det får man inte mycket om man jobbar på donken!
Så får stå ut.

Nu har jag inte så mycket mer att komma med för stunden, ska boka natt-tvättstuga och tvinga någon vänlig själ att köra mig till affärn!

Over and Out / Elke

RSS 2.0