Sängbygge och chili!

Dagen till ära har spenderats i svstan hos min käre mor, där det har byggts ikea-byggsatser, fikats och ätits chili, till mitt sällskap har jag haft en saknad gammal vän, den lille krigaren som alltid kan få en att skratta och le, eller bara vilja dö, men det är ju valfritt.
Just nu sitter jag och letar efter någon sida med hyggliga laptops, ska börja plugga nu på onsdag, så kan ju som vara bra att ha tänkte jag, att ta anteckningar och liknande på.

Eftersom att ni alla nu sitter och läser ögonen av er för att ni vill komma fram till punkten där jag avslöjar vad det är jag ska plugga för någonting så ska jag dra ut på det till max tänkte jag, bara för att få er att faktiskt för en gångs skull läsa allt jag skriver, inte bara skumma igenom, le nöjt och sen säga till mig att mitt senaste blogginlägg saknade nått, nä, nu får ni fan läsa allt!!

För tillfället har dock den lille krigaren som jag nämnde för er tidigare lugnat ner sig en aning eftersom att hon har fått en tidning som garanterat har någonting med typ samhällsproblem eller annat skol-relaterat som hon sitter och smackar nöjt med tungan medans hon läser..
En liten nyhet är att jag får ta körkortet igen nu 23:e, så efter två månaders gång och bussfärder är det äntligen klart för mig att börja om igen!! :D

I helgen har jag:
I fredags jobbat, på lördagen så fick jag en hel glass-låda full med amandas failade kakor, sen så åkte jag, amanda, carro och tobbe ut till tobbes föräldrars hus i antnäs, där det vankades kräftor och grillat kött, fett mycket med gott somfan!!

Nä, snart dags att börja gå och lägga sig kanske, måste ju som börja vända tbx dygnet nu inför att jag ska börja plugga rättsvetenskap, ska läsa juridik första terminen, så blir mycket långa nätters läsande och dylikt, drygt, men spännande!

Nu har dock krigaren lagt ifrån sig boken och verkar försöka föra ett samtal med mig, försöker väll uppdatera mer vid tillfälle!

Over and Out / Elke


En dag, i träsket.

Halloj där!

Dagen till ära har spenderats i "träsket" aka. bredträskheden, där jag har spenderat min ungdoms sommrar tills jag var typ 13 bast, jag har varit hos farmor och farfar! :D

Eftersom att dom äger en bondgård, och är äkta jävla hardcore-bondar, så får man i regel alltid en jävla massa fika när man kommer dit, så jag sket helt i att äta frukost imorse innan avfärden, planerade förmodligen att trycka fika somfan!

Jag hinner inte annat än att kliva ur bilen när vi kommit fram innan min farfar skriker åt mig ifrån laggårn, det var tydligen så att dom luriga jävlarna gaddat ihop mig för att få med mig dit ut, vad jag trodde skulle bli en vanlig familjeutflykt, var ett jävla arbetsläger...

Det började med att jag fick byta batteri i hondan, för att sen tanka den lite ur en dunk bensin med en väldigt liten tratt som hjälp, inte så lätt att hålla en 15-liters bensindunk i ena handen, passa in den minimala tratten i hålet och hälla, fick liiiiite bensin på mig må jag väll erkänna..

När detta då äntligen var över så hallucinationerade jag typ om bullar som bara låg i buskarna och gräset och väntade på att fikas.. MEN IKKKE!!!
Nä, då var det dags att tvätta bilen också, vilket iofs gick fort somfan pga lite fika-stress, samt högtryckstvätt (Y) :)

MEN...
Efter det så var det dags att lyfta ner 7st sågklingor ifrån en spik, eftersom att dom var nyslipade så fick dom inte häga där tydligen.. Det var inga små jävla klingor heller, dom var fan lika stora som min överkropp, och som sagt, nyslipade, dom vägde lite och gjorde hål i tre par arbetshandskar innan jag var klar, som tur är så är jag gjord av minst typ... Diamant, som är rätt hårt, så jag gick inte sönder iaf.

Sen var det förstås inte slut med arbete efter det, nä, då skulle slotte-maskinen på lill-traktorn, så det var bara att precisionsbacka med en traktor jag inte kört på typ 4 år, kul liv, för att sen lyfta på åbäket på traktorn och pilla med slangar som jag inte visste var dom skulle eller vad dom gjorde för nytta, men det gick tillslut!

Och efter detta, efter detta mina vänner!! Då jävlar fick jag fika, och som jag fikade, som aldrig förr typ!!
Fast min syster den lilla skiten, hon har blivit bra, hon norpade då åt sig ganska så många bullar ändå, men inte lika många som mig förstås! Mjehehe

Somsagt så är min farfar och farmor väldigt hardcore-bönder, så dom har även lite roliga uttryck och sånt, sen är dom lite gamla till åren också, så.. Dom är roliga helt enkelt!

Lite exempel på tillfällen då det kan vara svårt att inte skratta:

*Min farfar letar efter en tratt som jag kan hällsa bensinen igenom ner i tanken*
- Jag skaa ju ha n, me de vettefaaaa.. *ställer sig och tittar lite i taket*
- Jag har ju han uti traktorn (vi var i en liten boda) *fortsätter ändå leta i bodan*
- Vafaa...n.. Ja, nä joooo, nån jäääääävla har ju flytta han ti hit, han låg ju hä-är igår ju
- Nått fanskap har snott den, du får ta lillskiten dära *pekar på en töntigt liten tratt*

*När jag ska backa traktorn så ställer sig min farfar och ska ropa hur jag ska köra*

- ÖÖÖÖÖHHH!!
- NÄÄÄAEEEEEJJJJ ÖÖH JUUU!!
- NÅÅÅÅÅPH NJÅÅÅÅÅÅ JAA NÄ


Funderar nästan på att ta över gården deras senare i livet, det verkar så fridfullt, tycker ni inte det? =)

Nu sitter jag däremot här i lägenheten på tuna, inväntar att förhoppningsvis få besök av Hulken ikväll, men hon brukar vara lite känslig när det regnar, så vågar inte hoppas för mycket dock!

Over and Out / Elke

RSS 2.0