Hhhhwaaaatttuppp.... RIBSZ!?

Chacha bloggän!

Vet att et var länge sedan sist, men nu känns det som att det börjar bli dags för en uppdatering av mitt otroligt händelserika och spännande liv!
Jag jobbar på donken, är den bästa flipparen sen.. Jaa, ever!
Jag bor med ett gäng pojkar, ibland känns det som att det är lite väl extrema mängder testosteron som flödar fritt i lägenheten, men så ska det ju vara ibland också!
För ändringar på den fronten är väl att sebbe ska flytta ut nu, han har fått tag på ett eget litet krypin någonstans där jag inte riktigt vet var det ligger, men det är ju JÄVLIGT KUL för honom ja...
Annars sover jag mest, när jag inte gymmar som en gris eller pratar i telefonen med Pirrepung, äter eller badar badkar! :D
Har lagt till en till tattuering till min fina samling nyligt också, lite smått störande att den är på ryggen dock, blir som svårt att göra vissa manövrar som jag annars gör till min morgongymnastik.. Men lätt fett värt!

Har även varit med om en revolutionerande händelse inom tacosens värld!!
Hos Pirrepung för nån helg sen, så skulle vi göra tacos, då bestämde vi oss även för att steka finhackad bacon i öl och stoppa i våra wrapz! Sen gjorde vi någonting som alla i världen (förutom jag) tycker är sjukt.. Endast sjukt...
Vi tog allt fett och sånt och blandade med cremé freaische (stavning?) och massa kryddor och liknande och gjorde en specialare-taco-sås utav det hela!
För er nötter som nu sitter och funderar på vartfan vi får en så dum idé ifrån, kan ta och spana in på Epic MealTime;s kanal på youtube, där har ni matlagning som slår allt!

Såg paranormal activity 2 med min stora fluffiga grek för någon dag sen också, det var inte det starkaste tillfället i våra liv, vi båda låg och tröck oss mot varandra i soffan och höll en kudde framför ansiktet och skrek ungefär rakt jävla ut... Det var spoooooky!

Nu kommer jag fan inte på någonting mer att skriva om, så ska återgå till att försöka ragga skjuts till och från svstan, bjuder ju ändå chaffisen på glass, så bör väl inte vara allt för svårt?

Over and Out / Elke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0